Bala Agri vedklyv

För alla som letar efter en vedklyv av riktigt hög kvalitet, kan en Bala Agri vedklyv vara ett utomordenligt val. Bala Agris vedklyvar tillverkas nämligen i västgötska Nossebro, och till skillnad från en del av Bala Agris konkurrenter, har Bala Agri faktiskt tillverkat vedklyvar mycket länge, ända sedan 1983. Man har därför lång erfarenhet av vad en bra vedklyv egentligen innebär, och detta märks faktiskt även på de vedklyvar man i slutändan säljer.

Men Bala Agris klyvar håller inte bara länge, de är också mycket effektiva, eftersom deras produkter (Bala Agri tillverkar nämligen en hel del annat utöver vedklyvar också) egentligen är tänkta för proffsbruk. Många av Bala Agris konkurrenter tillverkar ju främst produkter för privat bruk, men det gör alltså inte Bala Agri, utan när man köper en av deras produkter, är det samma produkt som proffsen använder som man får hem.

>> Klicka här för att se hela sortimentet av vedklyvar.

Alla Bala Agris vedklyvar är dock inte exakt likadana, utan man kan välja mellan 3 olika modeller, beroende på vilka behov man har och så vidare. Varje modell presenteras grundligt på Bala Agris hemsida, så vill du veta mer om dem, är det där vi rekommenderar att du går in och läser mer.

Säkra vedklyvar

Givetvis har Bala Agri även lagt ned en hel del tid på att göra sina vedklyvar så säkra för användaren som möjligt.

Som vi ser det, finns det med andra ord nästan bara fördelar med Bala Agris vedklyvar, så om du ändå är ute efter en, varför inte ta en närmare titt på deras varianter, för att se om de kan passa dig?

Skaffa en vedkap